30 ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ

ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ
30 ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ BMR ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΩΜΑΤΟΜΕΤΡΙΚΩΝ
Παρακάτω θα βρείτε 30 εξισώσεις που θα σας βοηθήσουν να υπολογίσετε τις ημερήσιες θερμιδικές ανάγκες του βασικού μεταβολισμού σας (ΒΜR), καθώς επίσης και άλλα χρήσιμα σωματομετρικά στοιχεία όπως, ο δείκτης μάζας σώματος (ΒΜΙ), το ποσοστό σωματικού λίπους και το ποσοστό καθαρής μυικής μάζας που έχετε, το ιδανικό βάρος που πρέπει να έχετε, την φυσιολογική περίμετρο μέσης που πρέπει να έχετε και άλλα πολλά.

Κατεβάστε το αρχείο 30-EXISOSEIS.xlsx από την σελίδα MY-FILES και εισάγετε τα δεδομένα σας στα άσπρα κελιά με τα πράσινα γράμματα των στηλών Β για άνδρες και Ε για γυναίκες αντίστοιχα και πάρτε τις απαντήσεις που δίνονται στα άσπρα κελιά με κόκκινα γράμματα των των ίδιων στηλών. Οι τύποι με τους οποίους δουλέουν οι εξισώσεις είναι γραμμένοι με μπλέ γράμματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Προσοχή !!! Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το blog έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή κάποια θεραπεία, συμβουλέψου έναν διατροφολόγο ή έναν ιατρό ή άλλον ειδικό υγείας.
Google+