20 ΔΙΑΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΑΚΡΟΘΡΕΠΤΙΚΑ

20 ΔΙΑΙΤΕΣ
20 ΔΙΑΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΑΚΡΟΘΡΕΠΤΙΚΑ
Στο παρακάτω ecxel θα βρείτε 20 δίαιτες με τις ποσοστιαίες αναλογίες τους σε μακροθρεπτικά για να διαλέξετε ποιά σας ταιριάζει για τις ημερήσιες θερμίδες που καταναλώνετε. Αφού βάλετε πόσες θερμίδες καταναλώνετε καθημερινά στο κελί Υ4 μετά εσάγετε και στα κελιά με το λευκό background της 5 γραμμής του φύλλου excel τα ποσοστά που θέλετε να έχει το κάθε γεύμα σας τα οποία να είναι σύμφωνα με τα ποσοστά της δίαιτας που επιλέξατε.
Εκτός από τα 3 ποσοστά των τριών μακροθρεπτικών υπάρχει και ένα 4ο ποσοστό στα λευκά κελιά της 5ης γραμμής του φύλλου excel που μπορείτε να το αλλάξετε και να ρυμθίσετε το ποσοστό επί % των ημερήσιων θερμίδων που θα έχει το κάθε γεύμα σας. Μπορείτε να βάλετε σε όλα τα γεύματα τα ίδια ποσοστά, αλλά μπορείτε να βάλετε και διαφορετικά ποσοστά σε κάθε γεύμα αρκεί το σύνολο της ημέρας να βγάζει το ποσοστό της δίαιτας που επιλέξατε. Στο συγκεκριμένο φύλλο excel υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά σε κάθε γεύμα αλλά στο σύνολο της ημέρας βγαίνει το ποσοστό της δίαιτας που είχα επιλέξει αρχικώς δηλ. 20% Πρ. 50% Υδ. 30% Λιπ. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε το αρχείο excel και να εισάγετε τα δεδομένα σας στα λευκά κελία της 5ης γραμμής του φύλλου excel και στο κελί Υ4. Το αρχείο είναι αυτό που βλέπετε παρακάτω, ονομάζεται KATANOMH.XLSX και θα το βρείτε στη σελίδα MY FILES.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Προσοχή !!! Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το blog έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή κάποια θεραπεία, συμβουλέψου έναν διατροφολόγο ή έναν ιατρό ή άλλον ειδικό υγείας.
Google+