Facebook Twitter YouTube pinterest flipboard Files-fm Tagpaker Raindrop-io Telegram Scribd Slideshare

GINSENG

GINSENG
GINSENG
To GINSENG, γνωστό ως το «φυτό της ζωής», είναι ένα βότανο με μοναδικές ιδιότητες. Η λατινική του ονομασία είναι Panax που προέρχεται από την ελληνική λέξη πανάκεια. Το GINSENG έχει ιδιαίτερη δράση σαν ρυθμιστικό – προστατευτικό του ανοσοποιητικού. Οι Ρώσοι το χρησιμοποιούσαν μέχρι πρόσφατα για τους αστροναύτες τους, ώστε να αποφεύγουν τις μολύνσεις κατά την διάρκεια του διαστημικού ταξιδιού. Διεγείρει τις σωματικές και πνευματικές λειτουργίες, τροφοδοτώντας τον οργανισμό με ενέργεια, βελτιώνει την πνευματική εγρήγορση, μειώνει το στρες και την κούραση και αυξάνει την αντοχή του οργανισμού. 
Επίσης, μεταφέρει το οξυγόνο στα κύτταρα απομακρύνοντας τις τοξίνες, διατηρεί την ορμή και την ζωτικότητα και επιβραδύνει τη γήρανση του οργανισμού. Ενδείκνυται σε περιπτώσεις: Άγχους, ατονίας, έλλειψης ζωτικότητας, κόπωσης, έντονης σωματικής δραστηριότητας και όταν υπάρχουν αυξημένες ανάγκες πνευματικής εργασίας. Το GINSENG θεωρείται το αποτελεσματικότερο αφροδισιακό. Τι κρύβεται πίσω από την δράση του: Τα εκχυλίσματα του GINSENG είναι φυτικές ουσίες που βοηθούν τον οργανισμό να προσαρμόζεται στις εκάστοτε νέες καταστάσεις, όπως η μόλυνση του περιβάλλοντος, οι τοξίνες, η γήρανση. Τι υπόσχεται: Τα εκχυλίσματα GINSENG προστατεύουν τις κυτταρικές μεμβράνες κάνοντας το δέρμα πιο σφριγηλό. Ταυτόχρονα συγκρατούν τις ελεύθερες ρίζες και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Σύμφωνα με ειδικούς μάλιστα, οι δραστικές ουσίες του GINSENG όχι μόνο αυξάνουν τις επιδόσεις μας γενικότερα, αλλά δρουν και διεγερτικά αυξάνοντας τη λίμπιντο. Η βασική του ιδιότητα είναι ότι απομακρύνει τις τοξίνες από τον οργανισμό μας, μεταφέροντας οξυγόνο στα κύτταρα. Είναι ευεργετικό στην πίεση του αίματος, στην σεξουαλικότητα, στην αϋπνία, σε κάθε είδους αβιταμίνωση, αναιμία, σε έλλειψη γλυκόζης, κτλ. Στην σημερινή ζωή ένας τέτοιος παράγοντας είναι απαραίτητος για να μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε σε όλους τους κινδύνους που διατρέχει το σώμα και το πνεύμα μας από την αφύσικη καθημερινότητά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Προσοχή !!! Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το blog έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή κάποια θεραπεία, συμβουλέψου έναν διατροφολόγο ή έναν ιατρό ή άλλον ειδικό υγείας.