Facebook Twitter YouTube pinterest flipboard Files-fm Tagpaker Raindrop-io Telegram Scribd Slideshare

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΣΑΣ

ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΞΙΝΩΝ
ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΣΑΣ
Το ξέρετε ότι έχετε 15 κιλά τοξίνες στο έντερο; Πως θα τις αποβάλλετε;
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να απαλλαγείτε από πολλές ασθένειες είναι να καθαρίσετε τα έντερα από τη βλέννα, τα κόπρανα σας και άλλα παράσιτα.

Για 70 χρόνια ζωής, 100 τόνοι τροφίμων και 40.000 λίτρα υγρά περνούν μέσω των εντέρων μας, που σημαίνει ότι υπάρχουν 15 κιλά τοξικών αποβλήτων και κόπρανα που συσσωρεύονται στο στομάχι. Φέρουν στο σώμα ανεπανόρθωτη ζημιά, και δηλητήριο στο αίμα.

Ποια σημάδια δείχνουν ότι τα έντερά σας έχουν γεμίσει με τις τοξίνες;
– Κοινή δυσκοιλιότητα, διαβήτη, κακή κατάσταση του δέρματος, διαταραχές του μεταβολισμού, υπερβολικό ή ανεπαρκή βάρος, ηπατική νόσος, νεφρική νόσος, διαταραχές της ακοής και της όρασης, η κακή κατάσταση των μαλλιών και των νυχιών, και άλλες ασθένειες, όπως αρθρίτιδα σε μορφή καρκίνου.

Με τη βοήθεια ενός κλίσματος γ ένα μικρό μέρος του παχέος εντέρου μπορεί να καθαριστεί μόνο, 40-50 cm, και η θεραπεία για την εντερική πλύση χρειάζεται η βοήθεια ειδικού εξοπλισμού και είναι πολύ ακριβή, παρατεταμένη και όχι ασφαλή για την εντερική μικροχλωρίδα.

Εάν καταναλώνετε 1- 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι λιναρόσπορου μπορείτε να καθαρίσειτε εντελώς το παχύ και το λεπτό έντερο από πολύχρονη βλέννα, κόπρανα που έχουν πλάκα και τα διάφορα παράσιτα εντός τριών εβδομάδων. Το καλύτερο πράγμα είναι ότι θα διατηρήσετε πλήρως την εντερική μικροχλωρίδα.

Αυτή η απλή μέθοδος επιτρέπει γρήγορη ομαλοποίηση του βάρους του σώματος και της διαδικασίας καύσης του λίπους. Επίσης θα επηρεάσει θετικά την ρύθμιση του μεταβολισμού των λιπιδίων.

Το αλεύρι Λιναρόσπορου μπορεί να απορροφήσει και να διώξει τις τοξίνες στο σώμα και να μειώσει το επίπεδο της χοληστερόλης στο αίμα.

Αυτή η λύση θα σας βοηθήσει σε περίπτωση που πάσχετε από γαστρίτιδα, γαστρικό έλκος, κολίτιδα και καρκίνο του δωδεκαδάκτυλου, παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος, παχυσαρκία, κυστίτιδα, πυελονεφρίτιδα, και διαταραχές του μεταβολισμού.

Αντί για πρωινό, θα καταναλώνετε αυτό το μείγμα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες:
– Πρώτη εβδομάδα:
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι λιναρόσπορου και αναμείξτε το με 100 ml *κεφίρ

– Δεύτερη εβδομάδα:
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι λιναρόσπορου και αναμείξτε το με 100 ml *κεφίρ

– Τρίτη εβδομάδα:
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι λιναρόσπορου και αναμείξτε το με 150 ml *κεφίρ *Το Κεφίρ, είναι γνωστό ως μια θαυμάσια πηγή προβιοτικών. Η προέλευση του κεφίρ επισημαίνεται στα καυκάσια βουνά, πολλούς αιώνες πριν, όπου είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο για τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία.

Το γαλακτοκομικό αυτό ποτό είναι ένα σύνθετο συμβιωτικό μίγμα μικροοργανισμών, παράγεται από οποιονδήποτε τύπο γάλακτος (αγελαδινό, κατσικίσιο, πρόβειο κ.α.) με τη χρήση κόκκων κεφίρ, μια αποικία φιλικών βακτηρίων (προβιοτικών) που στην όψη μοιάζουν με κουνουπίδι. Η τελική μορφή του μοιάζει με αυτήν του γιαουρτιού, είναι εύγεστο, εύπεπτο και υγιεινό.

Από θρεπτικής απόψεως προσφέρει ό,τι και το γάλα, δηλαδή πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπη, ασβέστιο, μαγνήσιο (σημαντικά μέταλλα για ένα υγιές νευρικό σύστημα), φώσφορο και βιταμίνες Α, Β12, Β1 και C. Επίσης περιέχει και βιοτίνη η οποία βοηθά στην αφομοίωση των υπόλοιπων βιταμινών της ομάδας Β από το σώμα.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αλεύρι λιναρόσπορου, αγοράστε λιναρόσπορο και να το το αλέσετε. Μην το φτιάχνεται για πολλές ημέρες. Είναι καλύτερα αν το προετοιμάζονται μια νέα κάθε πρωί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Προσοχή !!! Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το blog έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή κάποια θεραπεία, συμβουλέψου έναν διατροφολόγο ή έναν ιατρό ή άλλον ειδικό υγείας.