ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΡΤΟΦΗ

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΜΕ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

ΣΥΝΘΕΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΕΥΜΑΤΩΝ
ΣΥΝΘΕΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ
Με το παρακάτω υπολογιστικό φύλλο ecxel μπορείτε να συνθέσετε μόνοι σας υγιεινά και ισορροπημένα γεύματα για την δίαιτά σας. Επιλέξτε από τον πίνακα διατροφικής αξίας τροφών τις τροφές που θέλετε να έχουν τα γεύματά σας και βάλτε τις ποσότητες που περιέχουν τα 3 μακροθρεπτικά τους ανα 100gr στα αντίστοιχα κελιά του φύλλου ecxel και δίπλα τους επιλέξτε την ποσότητα της τροφής που θέλετε να φάτε.
Οι απαντήσεις βρίσκονται στα κελιά με τα κόκκινα γράμματα τις οποίες τις αντιγράφετε στο διπλανό πίνακα που θα τα αρθοίσει αυτόματα σε 4 αθρίσματα (βάρος τροφών σε gr, ποσότητα πρωτεϊνών σε gr, , ποσότητα υδατανθράκων σε gr και ποσότητα λιπαρών σε gr. Για να είναι ισορροπημένες αυτές οι ποσότητες πρέπει να συμφωνούν με τον πρώτο πίνακα αριστερά που υπάρχει στο φύλλο excel. Για τους άνδρες ένα κύριο γεύμα έχει 28gr πρωτεϊνης, 37,4gr υδατάνθρακες και 28gr λιπαρά. Για τις γυναίκες ένα κύριο γεύμα έχει 21gr πρωτεϊνης, 28gr υδατάνθρακες και 21gr λιπαρά. Δείτε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες λεπτομέριες και κατεβάστε το αρχείο excel MEALS CALCULATOR.xlsx από το box που βρίσκεται κάτω από το video.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή !!! Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το blog έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή κάποια θεραπεία, συμβουλέψου έναν διατροφολόγο ή έναν ιατρό ή άλλον ειδικό υγείας.
Google+