Facebook Twitter YouTube pinterest flipboard Files-fm Tagpaker Raindrop-io Telegram Scribd Slideshare

ΛΕΜΟΝΙ ΜΕ ΣΟΔΑ

ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΣΟΔΑ
ΛΕΜΟΝΙ ΜΕ ΣΟΔΑ. Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ
Λεμόνι και σόδα : Ο συνδυασμός που σώζει ζωές και είναι 1000 φορές πιο ισχυρός από την χημειοθεραπεία!!! Γιατί μας το κρύβουν ;;;
Ο συνδυασμός του λεμονιού και η μαγειρική σόδα έχει 1000 φορές πιο ισχυρή επίδραση από τη χημειοθεραπεία! Γιατί το γεγονός αυτό φυλάσσεται ως μυστικό;
Όντως γνωρίζουν τις ισχυρές ιδιότητες όπου το λεμόνι προσφέρει και είναι εντελώς αντίθετο προς το συμφέρον σε κάποιες παγκόσμιες οργανώσεις. Για το λόγο αυτό, σας συνιστούμε να μοιραστείτε αυτό το άρθρο και να βοηθήσει ένα φίλο που το χρειάζεται!

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΥΜΩΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ

ΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΖΥΜΩΣΗ
ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΥΜΩΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ.
Οι ζυμωμένες τροφές αποτελούν το επόμενο βήμα σε όσους ακολουθούν καιρό μια σωστή διατροφή, έχουν αποκαταστήσει μια καλή λειτουργία στο έντερο και έχουν απαλλαχθεί σε μεγάλο βαθμό από τους μικροοργανισμούς που τρέφονται με σάκχαρα. Την ίδια στιγμή έρχεται μια περίοδος ειδικά αν κάποιος είναι ωμοφάγος για αρκετά χρόνια και πάνω από τα 35-40 που για να συνεχίσει να βλέπει οφέλη στην υγεία του θα πρέπει να μειώσει σημαντικά το αριθμό των θερμίδων που καταναλώνει.

10 ΩΦΕΛΗ ΤΩΝ ΠΙΚΑΝΤΙΚΩΝ ΤΡΟΦΩΝ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ
ΤΑ 10 ΩΦΕΛΗ ΤΩΝ ΠΙΚΑΝΤΙΚΩΝ ΤΡΟΦΩΝ.
Οι έρευνες έχουν δείξει ότι το να προσθέτουμε μπαχαρικά στα πιάτα μας, που τα κάνουν πικάντικα, εκτός από τη βελτιωμένη γεύση, μπορεί να εξασφαλίσει… και σημαντικά οφέλη για την υγεία μας. Τα πικάντικα φαγητά θεωρούνται απόλαυση σχεδόν σε όλες τις περιοχές του κόσμου. Όλοι οι πολιτισμοί διαθέτουν πιάτα που διεγείρουν και τονώνουν τον ουρανίσκο σας με μπαχαρικά και προσθέτουν καυτερή γεύση σε καθημερινά συστατικά. 

9 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΓΓΟΥΡΙ

ΑΓΓΟΥΡΙ
9 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΓΓΟΥΡΙ.
1.Το αγγούρι ενυδατώνει το σώμα.
Aν δεν μπορείς να υπολογίσεις το νερό που πίνεις, το αγγούρι αποτελεί την ιδανική εναλλακτική αφού η σύστασή του αποτελείται από 90% νερό.
2. Το αγγούρι πολεμά τη ζέστη από μέσα προς τα έξω.
Δροσιστικό στην γεύση, μπορεί να γίνει το απόλυτο υλικό για smoothies το καλοκαίρι. Ταυτόχρονα, το αγγουράκι βοηθά και στο έγκαυμα από τον ήλιο!

11+1 ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
11+1 ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ
Άλλοτε πικάντικη και άλλοτε γλυκιά, η μουστάρδα αποτελεί απαραίτητη σάλτσα ενός λαχταριστού burger ή μίας μερίδας από τηγανητές πατάτες και το απόλυτο καρύκευμα, που αποθεώνει ένα «βρώμικο». Οι διαιτολόγοι επιμένουν ότι είναι το ιδανικό υποκατάστατο για κέτσαπ και μαγιονέζα, όταν θέλετε να χάσετε βάρος, ενώ η χρήση της ως μπαχαρικό, τουλάχιστον με τη μορφή σκόνης, αναφέρεται σε ινδικά και σουμεριακά κείμενα ήδη από το 3.000 π.Χ.

ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ. ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ

ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ
ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ. ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ. 
Tο ιχθυέλαιο βοηθα : α) Την καρδιά, β) Το αίμα, γ) Τους συνδέσμους, δ) το γαστρεντερικό, ζ) Τον εγκέφαλο.
Το ιχθυέλαιο είναι μοναδικό πανίσχυρο φάρμακο(;) πολλαπλής χρησιμότητος που μας προσφέρει η φύση και ΟΧΙ το χημικό οπλοστάσιο! Ανήκει στην κατηγορία των απαραιτητων λιπαρων οξεων μακρας αλυσίδας με 25+ μόρια άνθρακα. Το ιχθυέλαιο το βρίσκουμε στα λιπαρά, ταπεινά, ψάρια,που ευτυχώς μας παρέχει άφθονα ο τόπος μας!

Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ

ΑΣΤΑΚΟΣ
Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ;
Οι αστακοί ίσως κρατούν το μυστικό για μια υγιή, μακρά ζωή. Αψηφούν τη διαδικασία της γήρανσης. Και αυτό διότι είναι από τα ελάχιστα όντα στον πλανήτη που φαίνεται να αψηφούν τη διαδικασία της γήρανσης. Ο αδυσώπητος χρόνος που περνά «χαρίζει» στους ανθρώπους αρθρίτιδα, μυϊκή αδυναμία, προβλήματα μνήμης και σοβαρές νόσους. Την ίδια στιγμή όμως οι αστακοί εμφανίζουν «ανοσία» στα δεινά της ηλικίας.

ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΒΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΒΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Τι είναι τα Προβιοτικά.
Ως προβιοτικά ορίζονται ζωντανοί μικροοργανισμοί οι οποίοι με την κατανάλωσή τους έχουν ευεργετική επίδραση στην υγεία του ανθρώπου αλλά και των πτηνών, που μας ενδιαφέρουν στη δικιά μας περίπτωση. Οι μικροοργανισμοί αυτοί δεν είναι ξένοι με την φυσική μικροχλωρίδα ανθρώπων και πτηνών, αλλά αντίθετα συνήθως αποτελούν μέλη της όπως και κάποιοι άλλοι, αλλά παθογόνοι όμως οργανισμοί σε μικρή ποσότητα που κάτω από φυσιολογικές συνθήκες δεν δημιουργούν πρόβλημα στον οργανισμό. 

ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ

ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ
Φυσιολογικές ιδιότητες και χρήσεις.
Το κρεμμύδι εκτιμάται από την αρχαιότητα για τις διουρητικές, τονωτικές και απολυμαντικές ιδιότητές του.
Χρησιμοποιούμενα μέρη : Ο βολβός και ο χυμός του.
Κύρια γνωστά συστατικά : Ζάχαρη, βιταμίνες Α, Β, C. Μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία: Νάτριο, Κάλιο, Φωσφορικό και Νιτρικό Ασβέστιο, Σίδηρο, Θείο, Ιώδιο, Πυρίτιο, Φωσφορικό και Οξικό Οξύ πτητικό έλαιο, γλυκοκινίνη, οξείδωσες και διαστάσεις (αυτά τα δύο τελευταία θερμαινόμενα, αποστειρώνουν).

8 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΖΥΜΩΣΗ

ΖΥΜΩΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ
8 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΖΥΜΩΣΗ
Η ζύμωση είναι μια απλή και φυσική διαδικασία που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια από πολλούς αρχαίους πολιτισμούς για τη διατήρηση των τροφίμων, ενώ παράλληλα προωθεί  την καλή πέψη και βελτιώνει την υγεία. Τα τελευταία χρόνια όμως, οι τροφές που έχουν υποστεί ζύμωση, εκλείπουν όλο και περισσότερο από το πιάτο μας.

4 ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ

ΑΛΚΟΟΛ4 ΑΓΝΩΣΤΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ.
Οι γιορτές έρχονται και όλοι είναι πιθανό να πιούμε κανένα ποτηράκι παραπάνω αυτήν την περίοδο. Αποφασίσαμε λοιπόν να ανατρέξουμε στις έρευνες των ειδικών και να σας παρουσιάσουμε τις λιγότερο γνωστές ευεργετικές επιπτώσεις που έχει η κατανάλωση αλκοόλ με μέτρο φυσικά.

36 ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΩΝ

36 ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
Τα προβιοτικά είναι τροφές ή συμπληρώματα που περιέχουν ωφέλιμα βακτήρια. Το γιαούρτι, το κεφίρ και οι τροφές που έχουν υποστεί ζύμωση είναι μόνο μερικά από αυτά. Διαβάστε πόσο ωφέλιμα είναι για τον οργανισμό και το ανοσοποιητικό σύστημα μας.

1. Ο σακχαρομύκητας boulardii είναι αποτελεσματικός στη θεραπεία της λοίμωξης από το κλωστηρίδιο το δύσκολο (clostridium difficile).
Προσοχή !!! Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το blog έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή κάποια θεραπεία, συμβουλέψου έναν διατροφολόγο ή έναν ιατρό ή άλλον ειδικό υγείας.