Facebook Twitter YouTube pinterest flipboard Files-fm Tagpaker Raindrop-io Telegram Scribd Slideshare

ΜΠΑΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΜΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙ ΣΦΕΝΔΑΜΟΥ

ΜΠΑΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ
ΜΠΑΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΜΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙ ΣΦΕΝΔΑΜΟΥ.
Οι μπάρες δημητριακών είναι ένα υγιεινό γλυκό σνάκ που μπορείτε να φάτε ενδιάμεσα στα γεύματα ή να το πάρετε στη δουλειά, στο σχολείο και γενικώς οπουδήποτε περνάτε πολλές ώρες χωρίς πρόσβαση σε υγιεινό φαγητό. Σας γλυκάινουν με πιο ήπιο και υγιεινό τρόπο από ότι τα γλυκά του εμπορίου και οι σοκολάτες. Θα παρατηρήσετε ότι θα σας χορτάσουν για πολλές ώρες!

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΚΑΙ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ

ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ
ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΚΑΙ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ.
Δεν είναι προτιμότερο να αξιοποιούμε φυσικά προϊόντα τα οποία ουσιαστικά έχουν μηδενική χρηματική αξία, από το να αγοράζουμε πανάκριβα προϊόντα τα οποία, ενδεχομένως, δεν έχουν το σωστό αποτέλεσμα; Τα συνηθισμένα προϊόντα που πωλούντα στα ράφια, δεν ανταποκρίνονται όλα, πραγματικά, σε αυτό που διαφημίζουν, για τον απλούστατο λόγο ότι ο οργανισμός μεταβολίζει το προϊόν, όπως ό,τι άλλο τρώμε. Έτσι, είναι απλά μία ακόμα πρωτείνη, η οποία δεν προσφέρει αυτά για τα οποία πωλείται.

ΝΕΡΟ SOLE ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΦΑΡΜΑΚΟ

ΝΕΡΟ SOLE
ΦΤΙΑΞΤΕ ΝΕΡΟ SOLEΈνα θαυματουργό φάρμακο με νερό και αλάτι.
Έχετε ακούσει ποτέ για το νερό Sole; Πολλοί άνθρωποι κατά πάσα πιθανότητα δεν το ξέρουν, αλλά είναι πλέον καιρός να γνωρίσετε αυτό το καταπληκτικό, 100% φυσικό ρόφημα. Το νερό Sole (προφέρεται so-lay) δεν είναι κάποια καινούρια μόδα, αλλά ένα τονωτικό μείγμα πλούσιο σε μέταλλα, ακατέργαστο αλάτι και νερό, το οποίο ενισχύει τη φυσική ικανότητα του οργανισμού να ισορροπεί και να αυτοθεραπεύεται. Ο όρος «Sole» προέρχεται από τη λατινική λέξη «sol» που σημαίνει ήλιος.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΟ

ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΟ
ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΟ (Rejuvelac)
Ή αλλιώς φτιάχνω φυσικό προβιοτικό με βιταμίνη Β12 & καταπολεμώ την candida albicans.
Η εσωτερική χλωρίδα που είναι καταστραμένη χρειάζεται αντικατάσταση, που και αυτή μπορεί να προκαλέσει ανισορροπία στο σύστημα. Η λύση του γιαουρτιού δεν θα είναι αποτελεσματική, γιατί τα περισσότερα αποτελούνται από ένα μόνο στέλεχος βακτηριδίων, που ενώ είναι αρκετά χρήσιμο δεν θα κάνει τη δουλειά που χρειαζόμαστε. Ένα πολλών στελεχών βακτηρίων Ασιντόφιλους (Acidophilus) είναι καλύτερο.

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΦΥΤΡΑ ΣΙΤΑΡΙΟΥ

ΦΥΤΡΑ ΣΤΑΡΙΟΥ
ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΦΥΤΡΑ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ (Βίντεο)
 Πάνφθηνα και χορταστικά τα φύτρα σιταριού. Και φυλάσονται πάνω από 1 χρόνο. Ενα τσουβάλι 50 κιλών σιταριού κάνει 20 ευρώ.Και δίνει 500 πιάτα φύτρα.
• Περιέχουν ω-6 λιπαρά οξέα, που είναι απαραίτητα για την υγεία. Όμως, αυτό που τα κάνει να υπερέχουν έναντι άλλων προϊόντων που περιέχουν αυτού του είδους τα λιπαρά είναι ότι τα ω-6 των φύτρων σιταριού μπορούν να διατηρηθούν έως και μία εβδομάδα, ενώ τα ω-6 που περιέχονται σε διάφορα έλαια (π.χ. στο μουρουνόλαδο) είναι ευαίσθητα λιπαρά, οξειδώνονται εύκολα και καταστρέφονται.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΗΛΟΞΥΔΟ

ΜΗΛΟΞΥΔΟ
ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΗΛΟΞΥΔΟ
 Το θαυματουργό μηλόξυδο μπορεί να σας βοηθήσει στην απώλεια βάρους ενεργοποιώντας το μεταβολισμό σας. Το μηλόξυδο το πίνουμε 3 φορές την ημέρα μετά το φαγητό. Βάλτε σε ένα ποτήρι νερό μια κουταλιά του γλυκού μηλόξυδο και πιείτε μισή ώρα μετά το φαγητό. Είναι σημαντικό το μηλόξυδο να είναι καλής ποιότητας και το καλύτερο είναι το σπιτικό.
Πως να φτιάξετε σπιτικό μηλόξυδο.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΝΕΡΟ

ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΝΕΡΟ
ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΝΕΡΟ.
Ο πιο εύκολος τρόπος να αλκαλοποιήσουμε το είναι νερό μέσω κάποιου ιονιστή νερού. Παρακάτω όμως θα σας παρουσιάσουμε έναν απλό τρόπο για να το κάνετε μόνοι σας.
Όμως, το νερό,  των λόγω των χημικών και των ρύπων, πολλές φορές φτάνει στη βρύση μας ως όξινο. Η τιμή 7 είναι η ουδέτερη, κάτω από το εφτά είναι όξινο και πάνω από αυτό είναι αλκαλικό. Αυτό που θέλουμε εμείς να πετύχουμε είναι να αλκαλοποιήσουμε το νερό έτσι ώστε να φτάσει μεταξύ Ph 8 με 9.
Προσοχή !!! Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το blog έχουν ενημερωτικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα διατροφής και υγείας. Προτού ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή κάποια θεραπεία, συμβουλέψου έναν διατροφολόγο ή έναν ιατρό ή άλλον ειδικό υγείας.